Week 1 CWP

2015-01-23 14.22.32Eerste week Cambridge Weightplan heb ik overleefd! En wat een beloning, 4,2kg er al af! Het was een hele nieuwe ervaring deze week, met veel ups en downs.

Ik ben met goede moed begonnen, heb van alle smaken wat meegenomen omdat ik niet weet wat ik wel en niet lekker vind. Daar kwam ik snel genoeg achter! Ik vind gelukkig bijna alle shakes en soepen lekker! Er zijn er maar een paar die ik echt niet lekker vond.

En omdat ik mezelf ken op het gebied qua eten en doorzettingsvermogen… Heb ik alles wat maar in de buurt komt van eten weg gedaan! Mijn vriezer functioneert nu als kast en mijn koelkast is leeg. Mijn buren helemaal blij gemaakt, want ik had nog erg veel ook al had ik de week voor ik begon al veel opgemaakt. Maar je hebt toch altijd meer dan je denkt! Dus een grote schoonmaak en alles wat mijn buren maar wilde hebben heb ik ze meegegeven.

Kleine selectie van wat ik nog in huis had..

Kleine selectie van wat ik nog in huis had..

Deze week ging eigenlijk best goed, de tweede en derde dag vond ik het lastigste. Toen heb ik flink last gehad van buikpijn, misselijkheid en hoofdpijn. Op dag 5 had ik mijn eerste kennismaking met de Chocolade Mint shake… Yugh! Wat was die vies, ik kreeg hem niet eens naar binnen! Banaan en mango vind ik ook niet zo lekker en met cappuccino heb ik ook niet zoveel. De soep vond ik alleen de tomaat een grote teleurstelling, die vond ik echt heel vies. Heel erg jammer want die leek mij juist het lekkerste.

Al met al een goede eerste week, ver boven mijn verwachtingen uit! Ik voel me fantastisch!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s