Forel met courgette

Smaakte lekkerder dan het eruit ziet

Smaakte lekkerder dan het eruit ziet

Uit het CWP receptenboekje weer een recept uitgeprobeerd voor deze tussenweek. Helaas staan er geen plaatjes in het boekje en staat er ook niet zo goed omschreven hoe de vis bijvoorbeeld bereid moet worden.. Ging dus ook niet helemaal lekker.

Begon al met dat het een hele vis was met kop en al.. Dus moest ik nog schoonmaken en ik had geen idee wat er wel en niet af moest voor dit recept.. Mocht iemand anders dit dus ook hebben gemaakt en het resultaat was anders, let me know!

Ingrediënten

  • 1 schoongemaakte forel (115 gram)
  • 100 gram kerstomaatjes in blokjes
  • 100 gram champignons
  • 150 gram courgette in blokjes
  • olijfolie
  • peterselie
  • peper

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de peterselie met olie en peper. Vul de buikholte van de forel met de tomaat, peterseliemengsel en champignons en leg ze in een ingevette ovenschaal. Strooi peper over de forel. Verdeel de courgette er overheen. Schuif de schaal in het midden van de oven en bak de forel in ongeveer 15 minuten knapperig bruin en gaar.

Tips zijn welkom!

Ik ben dus vrij rigoureus geweest met het schoonmaken van de forel, alle graten en de kop enzo eraf gehaald.. Geen idee of dat nodig was of niet..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s