Mix a mousse special

Peanut mousse


Een leuke variatie voor de mix a mousse. Gebruik de helft van de shake (bewaar de rest van het poeder voor later op de dag) en de mix a mousse en de helft van een peanut reep. Zo kan je een lekker toetje maken. Zorg wel dat je de helft van de shake en de halve reep die zelfde dag nog op eet. De reep kan je in stukjes breken of raspen. Dit werkt het beste als je de reep al een tijdje uit de koelkast hebt (als je de reep in de koelkast bewaard). Ik doe wat van de reep aan de onderkant en wat aan de bovenkant. Je kunt ook wat door de mix a mousse heen doen.

Kaneel en vanille

Ik vind de mix a mousse het lekkerste met de vanille shake. Ik doe dan de shake en wat kaneel in een grote kom. Hier doe ik de mix a mousse bij en 150ml water. Dan heel goed mengen met een staafmixer. Dan giet ik het in mooie schaaltjes en strooi er dan nog wat kaneel overheen en soms nog blaadjes munt.

Rozenblaadjes

Dit is ook weer gemaakt met de vanille shake. Je kunt hier een heerlijke variate mee doen, ik heb rozenblaadjes gekocht op de markt bij een kruidenkraam. Deze theeblaadjes zijn bedoeld om thee mee te maken. Maar ik vond ze ook erg lekker op de mix a mousse.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s