Pangasiusfilet met tomatenprutje

2015-05-26 17.14.07-1

Ik weet het, niet de meest aantrekkelijke titel maar hoe moet je dit dan noemen? Het was wel een heel erg lekker tomatenprutje!

INGREDIËNTEN

  • 150 gram schoongemaakte spruitjes (225 gram onbewerkt)
  • 120 gram pangasiusfilet
  • 2 tomaten
  • 1 dunne prei
  • kruiden naar wens

BEREIDINGSWIJZE

Maak de spruitjes schoon en kook deze voor ongeveer 10 minuten. Ondertussen snijd je de prei in ringetjes en de champignons in plakjes. Deze bak je in een wok. Wanneer de spruitjes klaar zijn giet je deze af en roer je ze door de andere groentes in de wok. Snijd de 2 tomaten in stukjes en doe deze in de blender, blend dit tot het helemaal zacht is en een soort sausje. Dit doe je door de groentes en roer je door. Even laten bakken.

Kruid de pangasiusfilet en bak deze kort aan beide kanten tot hij gaar is.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s