Afkicken van de tussenweek 

Dat is weer even flink afkicken na zo’n tussenweek. 7 dagen in de avond een heerlijke maaltijd en dan moet je het ineens weer doen met een soepje.. Gelukkig vind ik de soepjes van CWP wel heel erg lekker. Vanavond staat oriental chili op het menu. Ik maak mijn soepjes vaak klaar met wat extra kruiden (peper, knoflook, kerrie, Italiaanse kruiden, peterselie) zodat het net even wat meer smaak heeft.

Na zo’n tussenweek mis je dus ineens een maaltijd op een dag. Want in een tussenweek mag ik een avondmaaltijd en daarna neem ik nog een shake. Je moet namelijk wel gewoon je 3 producten eten. Na de eerste tussenweek vond ik het heel moeilijk en had ik heel erg honger! Dit komt omdat je maag heel klein word tijdens CWP, maar tijdens een tussenweek eet je veel groente. Hierdoor krijg je weer wat meer in je maag waardoor die wat oprekt. Wat bij mij helpt is de laatste twee dagen van de tussenweek een wat lichtere maaltijd te eten en wat minder te eten. Zo heb ik gisteren een lekker kip met spitskool gegeten uit de oven. Ik minder dan de hoeveelheden iets zodat het iets lichter is voor mijn maag.

Vandaag is het wel even extra lastig aangezien ik voor jullie met terugwerkende kracht alle recepten die ik heb gemaakt in mijn tussenweken aan het delen ben op deze blog. Bijvoorbeeld dit heerlijke Egyptische gerecht Molokhia.

Een gedachte over “Afkicken van de tussenweek 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s