Pittige kip met boontjes, aardappel en wortel. 

Voor het eerst in 5 maanden weer aardappel en boontjes!

Voor het eerst in 5 maanden weer aardappel en boontjes!

Weer een variatie op een recept van Rens Kroes. Ik kon geen zoete aardappel vinden en heb er nog andere groentes bij gedaan.

Ingrediënten

  • 100 gram kipfilet
  • 200 gram sperziebonen
  • 175 gram aardappelen
  • 3 dunne worteltjes
  • 2 kastanjepaddestoelen
  • lepel cottage cheese
  • kerrie
  • koenjit
  • djinten
  • ketoembar
  • Italiaanse kruiden
  • peper
  • knoflookpoeder
  • rozemarijn
  • kokosolie

Bereidingswijze

Snijd de kip in kleine blokjes en kruid deze. Even in de koelkast zetten om te marineren. Ondertussen kan je de groentes schillen en in stukjes snijden. Schil de aardappel en snijd deze in blokjes. Kook de groente(wortel + boontjes) en aardappelen 10 minuten. Giet de groentes af en doe een schepje kokosolie in een koekenpan. Bak hierin de kip. Voeg daarna de aardappelen toe. Krokant bakken. De kastanjepaddestoelen erbij doen en de rest van de groentes. Lekker even doorbakken. Aan het einde een lepel cottage cheese er doorheen scheppen. Daarna lekker eten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s