Plumpudding dag

funny-weight-scale

Wegen, onbetrouwbaar een een momentopname.. Vannacht 2kg aangekomen? Lijkt me niet toch.

Het zwaarste van zoveel afvallen is de psychische strijd die ermee gepaard gaat. Die 40kg die ik al ben afgevallen neem ik namelijk nog wel mee in mijn hoofd. Ik zie het verschil wel als ik de foto’s bekijk, maar ik voel me nog steeds 140kg.

De overstap naar de 800 is voor mij ook een behoorlijke uitdaging, ik heb dan namelijk veel minder controle. En als ik iets nodig heb is het controle. Ik vind het nog steeds lastig om goed in te schatten wat ik nu wel en niet mag eten. Helemaal omdat ik gewend was bij de 500 dat ik bijna niets mocht eten. Dus nu is alles heel veel.

group_icon_motivationalquotes

Maar vooral de verleiding is groter, ik heb namelijk allemaal eten in huis liggen. Wel allemaal gezond eten daar niet van, maar het is niet de bedoeling dat ik tussendoor komkommer of wortel pak.. En ja ik weet het wel, van komkommer kom je heus niet ineens kilo’s aan. Maar het gaat vooral om de innerlijke strijd. Heb ik echt honger of verveel ik me? Of is het omdat ik nu eten mag dat ik meer honger krijg?

Die eeuwige strijd met mijn lichaam is zo vermoeiend!

Bij mijn consulent weeg je maar 1x in de 2 weken als je het 800 programma volgt. Ik heb alleen sinds 2 weken ook een weegsschaal thuis. Ik weet ook meteen weer waarom ik bij de 500 niet woog. Gisteravond gewogen (jaja, fout moment) en vanochtend gewogen… Verschil was +2kg! Hoe dan?! Ik ben vannacht ineens 2kg aangekomen? Erg frustrerend en ontmoedigend! Ik weet ook wel dat het niet zo is, maar het maakt mij wel extra zenuwachtig voor de weging van vanmiddag. Dan moet ik namelijk voor het eerst wegen sinds ik ben overgestapt naar de 800.

Motivation-quote

 

Een gedachte over “Plumpudding dag

  1. lifemustbefabulous zegt:

    You can do this!!! Misschien hou je net even wat vocht vast oid… ik pak trouwens 5 jaar na mijn strijd met de kilo’s nog steeds standaard de onjuiste kledingmaat uit het rek in de winkel hoor!! Hihi XoXo Olivia 💕

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s