Shop dag!

IMG_3245Oke, ik lijk wel hartstikke gek dat ik dit nu allemaal nog een keer aan heb gedaan om foto’s te maken voor jullie! Het was/is zo heet! Maar speciaal voor jullie dus een verslag van mijn shop dag!

Vanochtend om 9 uur hebben we de trein gepakt vanuit Leeuwarden, het werd al behoorlijk warm en om 11 uur aangekomen in Almere hebben we eerst een terras (en wc!) opgezocht. Heerlijk van de zon genoten!

Daarna de Primark ingedoken.. Was voor mij een eerste keer dat ik daar heen ging en ook daadwerkelijk iets voor mezelf ging kopen. Ik wist dus ook niets van de regel af dat je maar 8 kleding stukken mee de pashokjes in mocht nemen.. Dus ik had uitgebreid de hele winkel in mijn shoptas gestopt en hoorde bij de pashokjes dus dat je maar 8 mee mocht nemen… Oeps! Flink uitzoeken wat wel/niet gepast moest worden en gelukkig konden mijn medeshoppers ook wat kleding meesmokkelen voor mij. Passen verliep niet helemaal zoals gepland..

Broek maat 46 was te groot, van de zelfde broek was 44 te klein.. Andere broek (zie foto onderaan) paste ik wel een 46. Jurkjes waren of te groot of veel te klein, ze pasten niet over mijn twee pluspunten heen zeg maar ;).. Na het passen toch maar even uitgebreid door de grote hoeveelheid kleding die ik had meegenomen om te kijken wat ik wel/niet wil kopen. Uiteindelijk toch nog een hele vracht meegenomen. Helaas de Harry Potter pyjama niet, ze hebben nog uitgebreid voor mij gezocht (de broek was er wel, maar topje niet en kon alleen als setje worden verkocht..) maar helaas dus geen pyjama. Wel een HP broekje en shirt (zie foto’s). Al met al leuke ervaring die Primark!

IMG_3250

Daarna tijd voor Lunchen!! En ik had mezelf voorgenomen (en erg op verheugd!!) om een broodje zalm te eten.. Wat was dat genieten zeg! Heerlijk! Na bijna een half jaar geen brood eten was dit echt genieten! Bijna hoogtepunt van de dag te noemen ;).

We hebben bijna alle kleding winkels van Almere wel doorgespit naar leuke kleding en ook goed geslaagd al zeg ik zelf. Al ben ik uiteindelijk maar in 2 winkels geslaagd.. Primark en C&A.. Was wel heel erg leuke dag, erg genoten ook van het warme weer en gezelligheid met elkaar.

We zijn er eigenlijk wel klaar mee xD

We zijn er eigenlijk wel klaar mee xD

De terugweg was toch wel iets minder, maar toch wel gezellig! Er was namelijk een storing bij Lelystad.. Dus reden er geen treinen! We konden of bijna de hele weg met de bus.. NO WAY! Of via Weesp en dan via Amersfoort naar Leeuwarden… Overal hadden de treinen vertraging en al met al zijn we bijna 4 uren onderweg geweest! Terwijl de heenweg ongeveer 2 uren was. En natuurlijk zaten wij in de laatste trein ook nog in een coupe waar de airco kapot was! We hebben ons helemaal kapot zitten zweten en zijn halverwege de rit (toen we hoorden dat hij het in andere coupes wel deed) verhuist naar een andere coupe waar airco het wel deed. Heerlijk!

Hieronder verzameling van mijn geshopte items! Let niet op mijn bezwete hoofd, heel charmant allemaal… Ook passen sommige shirtjes nog niet helemaal, maar voor 3 euro kunnen ze mooi nog even in de kast liggen tot ik ze straks wel pas 😉

Nu is het tijd voor een koude douche en dan (zoals mijn nieuwe pyjama zegt 😉 ) YEAHHH… BED TIME!

6 gedachtes over “Shop dag!

  1. Jorenda zegt:

    Leuke shopstad hé dat Almere? Primark kom ik nooit meer… na mijn kerstshoppen beetje op afgeknapt, mij te druk. Maar nu ik zie wat voor een leuks je hebt gekocht zou ik zo weer even binnen lopen. Ach als ik weet een keer naar de markt ga….
    Super hoe je bezig bent!!!
    enne die drie euro shirtjes zou idd belachelijk zijn om te laten liggen

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s