Dag #178 CWP

Vandaag weer gewogen, ik zag er heel erg tegenop! Vorige keer namelijk een teleurstellend resultaat van 1,2kg in 2 weken. Ik wist wel dat ik met de 800 minder snel zou afvallen dan 2,5kg in de week.. Maar zo veel minder?! Nee dat niet, dus was erg teleurgesteld.. Vandaag stond de teller weer op -1,2kg! Erg frustrerend. Wat doe ik fout? Ik heb wel gesport en heb weinig gezondigd. Ik merk wel dat ik sinds ik de 800 ben gaan doen minder streng ben voor mezelf. Zo heb ik laatst voor het eerst stukjes stokbrood gegeten en studentenhaver. Erg lekker, maar baalde wel achteraf. De knop moet dus weer even om, streng zijn voor mezelf en het hardlopen proberen op te pakken. Aangezien het zwembad zo slim is om de hele zomer dicht te gaan!

Ik ben in totaal nu al 43,7kg afgevallen, zeker iets om trots op te zijn! En als je deze foto’s bekijkt.. Dan zie je het verschil ook echt al wel! Maar ik wil niet nog een half jaar over die laatste 16,3kg doen! Als ik in dit tempo blijf afvallen gebeurt dat wel.. Dus ik geef mezelf (en de 800) nog 2 weken. Als ik over 2 weken niet meer dan 2kg ben afgevallen ga ik overleggen met consulent over hoe dit anders kan, misschien weer even terug naar de 500?

Afgelopen weekend heb ik ook maar eens mijn kledingkast leeg getrokken, alles wat ik niet meer pas heb ik via de Facebookgroep weggegeven aan mensen. Ik weet zelf hoe het is om in het begin veel te grote kleding te hebben maar niet nieuwe te willen kopen omdat het zonde is. Vandaar dat ik het gratis weggeef, mochten zij ze niet meer passen dan hoop ik dat zij het zelfde doen. Zo kunnen we elkaar blijven helpen. Ik word er in ieder geval blij van om anderen een plezier er mee te kunnen doen! Al is het met sommige kledingstukken wel een dubbel gevoel.. Mijn zomerjas waar ik erg blij mee was maar nu echt veel te groot is. Een aantal jurkjes die ik nooit aan heb kunnen doen omdat ze altijd te klein waren.. Maar nu zijn ze al weer te groot! Ik kan er in ieder geval iemand anders blij mee maken op deze manier! En voor de grap even een oude broek aangedaan. Kon in 1 broekspijp staan! Dit was niet eens mijn grootste maat, dit is namelijk een 52 en ik heb wel maat 56 gehad..

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s