Hardlopen sessie 1

Nieuwe broek en schoenen!

Vandaag het hardlopen maar eens even goed aangepakt! Na het werken ben ik naar Run2day gegaan, een sportzaak hier in Leeuwarden. Ik kreeg de tip van iemand om daar heen te gaan, daar doen ze namelijk een test om te zorgen dat je de beste schoenen krijgt.

 Dus ik daarheen en moest daar heen en weer rennen voor een camera. Eerst met hele slappe schoenen en later met verschillende soorten. Om te kijken hoe ik mijn voeten neerzet en afrol. Na aantal schoenen te hebben gepast heb ik de perfecte schoenen gevonden. Ze zijn wat prijzig, maar ben er heel blij mee! Ook een broek gekocht, kreeg ik nog 50% korting op! 

Ik had vanavond echt zin om te gaan hardlopen, dus ik heb de Evy app gedownload (Start2run). Eerst wat verwarring over welke App te downloaden en wat te kiezen. Maar heb gekozen voor het basis loopschema. De eerste keer gratis, de volgende keer moet ik er voor betalen. €3,99 kost dan een loopschema, maar dan heb je daar wel alle lessen in. Het idee Is dat je je na die lessen 5km non stop kunt hardlopen. Ben benieuwd!

Ik voelde me wel wat ongemakkelijk in de kleding, maar ben gewoon gaan hardlopen! Ik ben goed bezig en aan het sporten, niets om me voor te schamen!

  De evy app verteld je wat je moet doen, de eerste les was een interval training. 2 minuten hardlopen en 2 minuten wandelen. Ging heel goed! Aan het einde nog iets langer gedaan want ik was nog niet thuis toen Evy klaar was… Zondag ga ik weer hardlopen! 

2 gedachtes over “Hardlopen sessie 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s