Een auto!

2015-08-21 18.22.45

Nooit meer met OV!

Nooit meer met OV!

Zoals sommige van jullie al weten stond er al een tijdje een auto op mij te wachten tot ik geslaagd was.. Afgelopen donderdag was het zo ver! En kort daarna kreeg ik te horen dat mijn vader de motorkap van mijn auto de volgende dag al wel klaar kon hebben. Dus heb ik met spoed mijn rijbewijs aangevraagd (jaja dat kan, kost iets meer maar dan heb je hem de volgende dag!) en kon ik deze vrijdag al ophalen! Vrijdagochtend eerst in de trein en bus naar mijn ouders (nooit meer met ov!!) om daar de auto officieel op mijn naam te laten zetten. Daarna naar huis om de auto te poetsen.

Ik vond wel spannend de eerste keer er in rijden, een benzine auto rijdt toch anders dan een diesel. Het schakelen en de koppeling voelen anders aan. Dus eerst met mijn moeder en broertje een ritje gemaakt door de polder om even feeling met de auto te krijgen. Ik moest namelijk daarna wel in mijn eentje terug naar Leeuwarden rijden! Dit ging allemaal best wel goed. Thuis de auto nog samen met mijn vader laten glanzen met speciaal soort wax ofzo (geen idee!) en daarna in mijn eentje naar huis. Erg gek idee maar wel erg leuk! Wel spannend!

Nu een paar dagen verder en heb ik al een aantal keren gereden, het gaat gelukkig steeds beter en ik voel me steeds wat vertrouwder in de auto. Ik vind het erg leuk om te rijden! Alleen slaat de auto nog wel eens af als ik wil wegrijden bij bijvoorbeeld een stoplicht.. Ach nog even aantal keren rijden dan komt dat allemaal goed!

Willen jullie ook in zo’n gave bak met custom airbrush art rijden? Kijk dan eens op de website van mijn vader!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s