Dag #290 CWP

  
Vandaag dag 290 alweer, tijd gaat snel! En ik ben overgestapt naar de 500. De laatste tijd ging mijn gewicht net als mijn humeur met ups and downs. Ik ben een echte emotie eter en dat is en blijft mijn valkuil helaas. Ik ben de afgelopen weken dus steeds wat afgevallen maar de weken erna weer net zo hard aangekomen. Dit moet anders! Dus ik ben weer even terug gegaan naar de 500. 

Ik heb nu 4 dagen er op zitten en het gaat me eigenlijk makkelijker af dan ik had gedacht. Ik heb al het eten weg gegeven (behalve het eten in de vriezer, deze keer bewaard..) en ben weer begonnen met de Shakes. De smaken zijn veel lekkerder en vullen meer dan die van de 800. Ook heb ik nu weer soepjes in de avond, die zijn erg lekker gelukkig. 

Toch mis ik wel het avondeten, fruit en mijn toetje. Ook wel erg lastig nu sinterklaas er weer aankomt.. Dus veel lekkers overal en veel reclame enzo. Dit is wel erg moeilijk. Heb vooral lekkere trek!

Maar ik heb het er voor over, even paar weken knallen en die laatste 13 kilo’s eraf knallen! Morgen ook weer beginnen met aquarobic. Hopelijk ben ik dan voor de kerst klaar en kan ik dan in een smoking hot jurkje genieten van het kerstdiner!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s