Een nieuwe website!

U kent vast wel het verhaal van een timmerman waar thuis nog schilderijen opgehangen moeten worden? Of een schilder die thuis nooit die ene muur heeft geschilderd? Zo ging het bij mij eigenlijk de laatste jaren ook… Voor mijn werk maak ik de mooiste websites, maar mijn eigen website was al in geen 4 jaar geüpdate.. En voor een website is dat lang, helemaal voor een programmeur zoals ik! Voor school moest ik mijn website updaten dus heb ik dat toen voor het laatst gedaan. Maar dat is dus al weer heel lang geleden. Dus was het tijd voor een make-over! Ik een make-over, mijn website ook 😉

De geschiedenis

Dit is niet de eerste keer dat ik mijn website verbouw, dit is al veel vaker gebeurt.. Maar ik raak eigenlijk al uitgekeken op mijn website op het moment van publiceren. Hieronder een tijdlijn van mijn website.

Dit was mijn aller eerste website, lady-bug-design.nl heette het toen nog. Ik wilde een unieke naam maar kon niet echt wat bedenken en kwam uiteindelijk hier op uit. Met de ervaring dat ik toen had vind ik het een behoorlijke leuke website. En ja, dat was comic sans!

Ik moest van school uit mijn portfolio veranderen dus dat werd deze website, nog steeds lady-bug-design.nl. Let vooral op mijn roze browser!

Deze website ben ik eigenlijk nog steeds het meest trots op, qua idee en ontwerp. De uitvoering helaas wat minder want mijn programmeer niveau was toen nog niet zo hoog als nu. Ik had als idee om een hobbithuisje te maken. Zodra je op mijn site kwam zag je de voorkant van een hobbithuisje, als je de Lord of the Rings of de Hobbit hebt gezien dan herken je het hopelijk wel. Van binnen moest het dan een soort werkplek zijn. Alles werkte helaas niet helemaal lekker en het onderhoud was eigenlijk niet te doen. Dus op naar een nieuwe website.

Dit is mijn vorige website, de domeinnaam is sinds toen ook lrozenberg.nl en de site is gebouwd met een WordPress CMS erachter. Dit maakt het makkelijk om nieuwe dingen toe te voegen zoals foto’s of blogberichten. Al heb ik daar eigenlijk maar 2 blog berichten geplaatst, een eigen WordPress site heeft zijn voordelen (zoals eigen ontwerp en alles kunnen aanpassen) maar ook nadelen (zoals hostingkosten, niet makkelijk kunnen volgen, etc). Maar het ontwerp was vooral voor het gemak. Maar heel erg spetterend was het niet. Het was functioneel. Dus tijd voor een nieuwe website!

Dit is mijn website nu, ik ben de laatste tijd weer wat bezig met digitaal tekenen (zoals mijn eigen portret) en dacht dat is wel leuk voor mijn website. Dus heb ik allemaal elementen getekend voor op mijn homepage als een soort knoppen. Verder wat frissere kleuren en wat meer informatie over mezelf. Ook heb ik mijn portfolio even iets moderner gemaakt en geüpdate met nieuw werk.

Mijn nieuwe website is te bekijken op: lrozenberg.nl.

6 gedachtes over “Een nieuwe website!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s