Oeps.. Dit ging niet helemaal lekker..

image

De afgelopen tijd ging het alles behalve goed, eind januari had ik even een goed moment. Maar daarna ging het weer slechter en slechter.. Ik kan alle verleiding niet weerstaan en op het moment dat ik weer ben aangekomen wil ik alleen maar meer en meer eten. En niet een komkommer of wortel, maar donuts, chocola, taart en zakken snoep..

Ik ben nu weer 10kg aangekomen in totaal in de afgelopen maanden en ben erg gefrustreerd dat het me niet meer lukt. Ik ben namelijk nog lang niet klaar en moet deze 10kg er nu ook weer af hebben. Ik schaam me er erg voor, het ging zo goed en mensen zagen mij als een voorbeeld. Maar nu ben ik weer bijna 100kg en krijg ik de knop niet om.

Ik weet dat ik het niet moet kopen en al helemaal dat ik het niet moet eten. Maar het lijkt wel alsof iemand mijn brein overneemt. Ik verzin excuses en zeg dat het wel oke is of dat vandaag toch al verloren is. Ik heb de hele dag weer honger en heb vooral zin in foute dingen.

Maar de 100kg is weer in beeld en die grens wil ik echt absoluut niet weer passeren! Het is gewoon zo oneerlijk, ik wil ook gewoon genieten van de lekkere dingen zonder dat ik meteen zoveel aan kom. Of dat als ik gewoon even ga sporten het er wel weer af gaat.

Dus gister avond maar weer op de wii fit geweest, aangezien het zwembad weer eens gesloten is en ik het toch echt nog te koud en vies weer vind om te gaan hardlopen.

image image

Maar ik moet echt proberen om niet meer zoveel te eten!! Alles is alleen zo verleidelijk, hoe weerstaan jullie al dit lekkere eten? Het is zo moeilijk! Dit was weer even mijn klachtenrondje, ik moet er echt weer tegen aan!

Hoe gaan jullie er mee om als er stress enzo is in je dagelijks leven en je de verleiding van al het lekkere eten weer voelt trekken? Hoe weerstaan jullie de aanbiedingen in de supermarkt?

4 gedachtes over “Oeps.. Dit ging niet helemaal lekker..

 1. misssexandthecity zegt:

  Als ik stress heb kan ik niet eten en sinds ik Paleo eet, ben ik ook echt gevoed en doet het me nog weinig,…..ik plan ook mijn maaltijden,…..helpt ook vind ik. En wetende dat donuts, chips rommel is en mijn lichaam niet veel goeds brengt is extra stimulans wat niet wil zeggen dat ik geen chips meer eet, alleen maar af en toe :-). En neem dit nu niet verkeerd op hé, maar zou een psychologe je niet beter kunnen begleiden, want dit klinkt voor mij als een verslaving en ja eten moet je dus het zal een grote uitdaging blijven,……

  Geliked door 1 persoon

 2. Anoniem zegt:

  Ha Lisette,

  Wat jij allemaal beschrijft herken ik zo erg. Ook ik was drie jaar geleden 43 kilo afgevallen en na 1 jaar langzaam aan weer aangekomen. Ik durfde ook een tijdje mensen niet onder ogen te komen omdat ze toen zeiden jeejtje wat knap dat je zo veel bent afgevallen en dacht wat zullen ze nu van me denken nu ik weer aangekomen ben. Voor mij was ook altijd het doel dat ik nooit meer boven de 100 kg mag komen. Het blijft een gevecht voor emo eters. Hoop. dat je snel weer de knop vind en wees niet hard voor jezelf je bent een prachtmens😘

  Geliked door 1 persoon

 3. Xandra zegt:

  Hoi Lisette,

  Wat naar om te horen dat je de laatste tijd zo beroerd voelt. Ik begrijp als geen ander dat dit erg verstrerend is. Ben zelf altijd aan het jojo geweest en probeer zelf nu ook een keer op het rechte pad te blijven. Probeer te zien hoeveel je wel al hebt overwonnen en probeer positief te blijven. Zodra je je weer een beetje beter voelt pak je draad weer op. Je bent voor mij echt een voorbeeld in hoe het ook kan. Ik wens je veel su6s en ik blijf graag mee lezen. Je mag echt heel trots zijn op je zelf!!!

  Liefs

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s