Dag #558 CWP -5kg!

2016-07-23 10.00.33-3Wauw wat was dit een moeilijke week, veel ups and downs gehad en vooral veel honger.. Maar ik heb het weer overleefd en wat een resultaat! Gisteren gewogen en 4,9kg afgevallen in 8 dagen! Wauw zo ongelofelijk blij mee! Teller staat nu op 105kg, helaas nog niet onder de 100kg.. Laat staan de 85kg die ik eigenlijk zou willen wegen (wishful thinking). Dus ik ga nog even 2 weken door met Cambridge 500. Het plan is om daarna versnelde afbouw te doen en verder te gaan met Paleo. Erg spannend.. Dan ga ik natuurlijk ook delen met jullie hoe dat gaat! Maar eerst nog het Cambridge avontuur afronden.

Vandaag dus alweer dag 558, niet helemaal precies want heb ook tijdje geen Cambridge gedaan.. Maar het is 558 dagen sinds ik ben begonnen met Cambridge. Veel afgevallen en helaas ook weer aardig wat aangekomen, maar dat ben ik weer aan het veranderen!

Deze week vond ik wel erg lastig soms, helemaal omdat we op mijn (nieuwe) werk altijd gezamenlijk lunchen. Dit is eigenlijk standaard tosti’s en lekkere salades op brood enzo.. Dus extra verleidelijk die geuren.. Ook was ik wel een beetje zenuwachtig naar hoe de reactie van mijn collega’s zou zijn op het shaken. Maar werd heel goed opgevangen gelukkig.

Het was wel een goede week om te beginnen… NOT! Bloody hot! En zekere moment van de maand zat er aan te komen… Dus ben de eerste paar dagen maar met de trein naar mijn werk gegaan ipv op de fiets, want leek me niet zo’n goed idee om met die hitte te gaan fietsen als ik al flauw was van zitten.. Ook nog eens extra moeilijk omdat ik ongesteld moest worden, dan heb ik altijd enorme vreetbuien!! Maar heb het overleefd! Mede omdat ik leuke afleiding heb gevonden! Ik heb mezelf een nieuwe camera cadeau gedaan, een nieuwe polaroid! En daarmee op pad geweest.

2016-07-21 20.51.13En nog een leuke andere afleiding… Pokemon! Wat een super leuk spel! Vroeger veel gespeeld op de gameboy en ook wel met de Pokemon kaarten. De geekgirl in mij werd helemaal wild toen ik er van hoorde en wilde het natuurlijk meteen uitproberen! Echt heel erg leuk spel en het leuke ervan.. Het motiveert je om naar buiten te gaan en stukken te gaan wandelen! Je afgevraagd waarom er ineens zoveel kinderen buiten zijn? Heeft niet zoveel met het mooie weer te maken hoor.. Maar vooral met Pokemon! Je moet namelijk stukken lopen (2, 5 of 10km) om “eieren” uit te broeden. Maar ook om Pokemon te vinden en dingen te verdienen. Een heel erg goed idee, brengt de jeugd (en de andere geeks 😉 ) weer naar buiten en onder elkaar. Erg leuk om te doen en heb nu dus ook al 25km gelopen wat ik anders niet zo snel zou doen. Een leuke afleiding dus en extra beweging!

Nu weer even een weekje 500 doen, volgende week maandag weer wegen.. Ben zeer benieuwd wat de weegschaal dan zegt.. Ik ga dus nog 2 weken Cambridge doen, daarna afbouwen. Ik hoop dat ik dan in ieder geval weer onder de 100kg ben! Dan beginnen met Paleo, ben zeer benieuwd daarnaar! Ook ben ik dan jarig (13 aug) dus kan ik toch wat eten!

Ik hou jullie op de hoogte! En even voor de duidelijkheid:

amazing-single

 

 

Een gedachte over “Dag #558 CWP -5kg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s