Fujifilm Instax wide 300 – Polaroid

2016-07-27 18.36.41

Mensen die mij kennen weten dat ik gek ben op fotografie en dat ik polaroid helemaal geweldig vind! Ik heb dan ook al een tijdje een kleine collectie met oude camera’s. De polaroid camera daarvan is nog functioneel en heb daar ook al aantal keren foto’s mee gemaakt.

Foto’s met mijn Polaroid 600:

Zoals je ziet is de kwaliteit nogal verschillend en het grootste nadeel is de prijs. De film voor die camera is echt heel erg duur (€25 voor 8 foto’s) en als de kwaliteit ook nog eens niet zo goed is..

fuji-instax-mini-8-farver

Daarom zocht ik al een tijdje naar een alternatief en een vriendin van mij heeft de Fujifilm Instax mini camera, die is echt geweldig en zo leuk! En de foto’s zijn van veel betere kwaliteit! Nadeel.. Ze zijn klein, mini.. De naam zegt het al. Dus vandaar toch steeds twijfel gehad of ik hem zou kopen of niet. Maar toen kwam ik de Fujifilm Instax wide 300 camera tegen, die maakt dus groot formaat foto’s! En prijs en kwaliteit verschil is er eigenlijk niet. Nog een groot voordeel van deze film, zoveel goedkoper! €17 voor 20 foto’s!  Ook een leuke bonus van de Wide 300, hij heeft een opzetstuk waarmee je selfies kunt maken en kunt inzoomen! Perfect dus om ook leuke selfies te maken of groepsfoto’s!

Hieronder de Instax Wide en wat foto’s die ik er mee heb gemaakt (ps. foto’s zijn in het echt beter, dit zijn scans uiteraard):

Een gedachte over “Fujifilm Instax wide 300 – Polaroid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s