Dag #563 CWP

13880252_10209671849584072_4613076437553457156_nEen hele moeilijke week was deze 2e week.. Hele tijd erg honger gevoel en me slap voelen. Niet alleen lekkere trek maar ook echte honger. Heb 2x wat gegeten, wil eigenlijk gesmokkeld zeggen maar dat moet ik niet zeggen.. Ik nam het verstandige besluit om iets gezonds te eten omdat de honger te erg was. 1x heb ik 2 gekookte eieren gegeten en 1x gekookte kip. Dit past niet binnen het plan maar was wel een goede keuze.

Ondanks dat ik deze week veel had bewogen en verder heel goed aan de producten hield had ik vanochtend echt het idee dat ik was aangekomen, ik voelde me 10kg zwaarder.. Waarschijnlijk heeft het ook niet echt geholpen dat ik vanochtend een broek weer ging proberen te passen die ik paste toen ik 10kg lichter was..

Maar ben toch 2 kilo afgevallen! De teller staat nu op 103kg. Het plan is nu om door te gaan tot en met zondag avond met cwp500. Dan heb ik weer een afspraak met mijn consulenten (ja consulenten, heb er 2 😉 luxe probleem 😛 en ja op een zondag, ze gaan op vakantie en kunnen mijn geweldige persoonlijkheid natuurlijk niet zo lang missen) en dan ga ik beginnen met de afbouw.

Ik vind het eng maar ook zin in, juist dat laatste maakt het eng.. Ik heb nog steeds die verlangens naar eten, zo bang dat ik het straks weer uit de klauwen ga laten lopen. Maar heb nu begeleiding in de buurt (mijn consulenten) die mij gaan helpen.

Ooh en zoals jullie zien op de foto vond ik het wel weer tijd voor een ander kleurtje, brunette it is! Past beter bij me volgens mij 🙂

Nog weer even een weekje knallen! I can do this!

2 gedachtes over “Dag #563 CWP

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s