2016 – Bedankt!

Nog op het nippertje een terugblik op het afgelopen jaar, want wat is er veel gebeurd eigenlijk. Je hebt het vaak niet door en staat er ook niet bij stil. Het gaat als een waas voorbij en voor je het weet schrijf ik alweer een blog over 2017..

Daarom wel even goed om stil te staan bij het afgelopen jaar. Een tijdje terug met mijn coaches ook gedaan en dat heeft toch wel mijn ogen open gedaan. Ik zat een beetje in een dipje toen en toen hebben zij mij eraan herinnert wat voor een top jaar ik eigenlijk heb gehad. En dat is ook zo! Ik heb mezelf keer op keer verbaasd.. Mijn werk in Leeuwarden opgezegd, in het diepe gesprongen en verhuisd naar Ermelo en gaan werken in Harderwijk, alleen op vakantie naar Griekenland, mee aan het helpen voor een tijdschrift en mijn eerste tijdschrift echt zelf ontworpen, nieuwe vrienden erbij gekregen en misschien zelfs wel een nieuwe liefde.

Januari

Een nieuw jaar, nieuwe ronde nieuwe kansen.. Ik was lekker bezig met CWP en was in december totaal 50 kilo afgevallen.. Kerst en oud en nieuw bij mijn ouders overleefd en eenmaal terug in Leeuwarden glibberend over straat om naar het werk te gaan. Nog eventjes, want ik zat al met de gedachtes in mijn hoofd te spelen om te stoppen bij het Schrijfburo en aan een nieuw avontuur te beginnen. Einde van de maand heb ik dit daar verteld en ben ik op zoek gegaan naar een nieuw avontuur ergens in Nederland. Ik wilde weg uit Friesland en dacht nu is mijn kans. Op het moment had ik ook een vriend in Nijmegen, dus ben ik ook in die regio wat gaan zoeken want ik vond het mooi daar en het was wel praktisch.

Februari

Een maand waarin ik alvast wat bezig ben met inpakken en aan het solliciteren. Het maakte me eigenlijk niet uit waar in Nederland, zolang het maar onder Zwolle was. Ik had het erg leuk met mijn vriend in Nijmegen en reed regelmatig op en neer met mijn autootje. Verder natuurlijk lieve Lisa en Yara bezoeken, altijd een geluksmoment om die kleine te zien. Ook al rooft ze mijn hele tas leeg..

Maart

Dit was me wel even een maand zeg.. Phoe! Solliciteren, laatste dag bij het Schrijfburo, nieuwe baan en nieuwe woning! 11 maart heb ik de deur achter me dicht getrokken bij het Schrijfburo, leuke tijd daar gehad en heel veel geleerd. Maar tijd om verder te gaan. Een week later had ik een sollicitatie gesprek in Harderwijk, vlakbij het huis waar ik ben opgegroeid, die erg goed voelde. Dit was wederzijds, want niet lang daarna kreeg ik een belletje dat ik mocht beginnen.

Oei.. Dit betekende alleen dat ik in een heel rap tempo moest gaan verhuizen en ik had nog geen andere woning. Na veel zoeken en rondbellen heb ik uiteindelijk een leuk appartement gevonden in Ermelo. Hier kon ik ook snel in. 31 maart heb ik contract ondertekent en appartement ook bezocht en akkoord op gegeven.

April

April stond vooral in het teken van verhuizen, uitpakken en beginnen op mijn nieuwe werk. Op 6 april kreeg ik de sleutels van mijn nieuwe appartement en ben ik alvast met aan volgeladen auto die kant op gereden vanuit Leeuwarden. De dagen ervoor had ik met mijn ouders ook al aardig wat ingepakt en er stond ook al een kar met spullen bij mijn ouders die naar Ermelo kon. Die leeggehaald en al aardig wat spullen overgebracht. Weer terug naar Leeuwarden en daar op de grond geslapen met mijn katjes. De dagen erna veel heen en weer gereden van Leeuwarden naar Ermelo maar op 9 april mijn eerste nachtje daar geslapen. Ik had gelukkig met mijn nieuwe werk afgesproken dat ik niet meteen ging beginnen maar nog even wat tijd had om uit te pakken en te wennen. Dit was maar goed ook. Lading Ikea meubels in elkaar zetten en de omgeving wat leren kennen. Daarna beginnen met mijn nieuwe baan bij Right Amount of Weird. Erg leuk bedrijf en werd heel erg hartelijk ontvangen.

Mei

Genieten van het mooie weer, nieuwe ervaringen, Lisa en Yara en de liefde. Mijn appartement begint eindelijk beetje eigen te voelen en het meeste heeft eindelijk een plek. Ook heb ik mezelf deze maand weer eens verbaasd. Via Facebook mezelf opgegeven om mee te gaan met mensen die ik niet ken naar een evenement. Dit was een erg leuke avond en via dit evenement ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij de stichting LeukGelukt. De dag daarna geholpen bij het ontbijt van Ermelo. Erg leuke ochtend gehad!

Juni

Lekker met Lisa en haar gezinnetje naar het Dolfinarium geweest, wat was dat genieten zeg! Een erg leuke dag gehad. Ook een nieuwe liefde deze maand. Genoten van de aaltjesdagen en het prachtige weer.

Juli

Juli stond in het teken van een gebroken hart en pokemon, ja je maakt wat mee.. De liefde van de vorige maand besloot deze maand dat het toch niet iets was en na een korte intense periode was ik met een gebroken hart weer alleen. Hakte er behoorlijk op in. Gelukkig was knuffelbeertje Yara er om mij te troosten.

Augustus

Alweer 26 jaar oud geworden, phoe wat ben ik oud! De eerste grijze haren komen alweer door. Wel heerlijk mijn verjaardag in Grou bij Lisa gevierd en daarna gezellig bij mijn ouders. Ook heb ik heel stoer een vakantie geboekt! In mijn eentje! Naar Griekenland! Heel spannend maar veel zin in! Ook heel speciaal, eind deze maand ben ik weer “tante” geworden want kreeg Lisa haar tweede prachtige meisje.

September

Natuurlijk op kraambezoek bij Lisa om de prachtige Nora te bekijken en knuffelen. Wat een prachtig kindje! Verder ben ik weer begonnen met hardlopen, ben ik lekker aan het fietsen geweest over de heide en door de bossen en is mijn zusje weer even terug gekomen uit Bonaire.

Oktober

Oktober had hele high highs en hele low lows. Begin oktober ging ik namelijk voor het eerst alleen op vakantie! En wat heb ik genoten!  Heel erg trots op mezelf dat ik dat heb gedaan, alleen op vakantie en van alles alleen gedaan. En als kers op de taart, zelfs in bikini daar op strand gelegen! Helaas eindigde mijn vakantie minder leuk.. Eerst stakingen van vliegpersoneel en daarna dat mijn oma op sterven lag. De dag dat ik terug kwam van vakantie is mijn oma overleden. Dit zat er al wel aan te komen, ze was erg ziek. Maar het was heel erg pijnlijk want ze betekent heel veel voor mij en ik mis haar vandaag de dag nog steeds heel erg. Maar ze zou erg trots op me zijn geweest dat ik alleen op vakantie ben gegaan en had graag mijn verhalen gehoord.

November

Pech met de auto.. Ik moest weg naar mijn coaches maar helaas kwam ik niet ver want accu was leeg. Gelukkig leuke monteur die me kwam redden. Verder naar de film Fantastic Beasts and Where to Find Them gegaan met Talitha, erg leuk dat ik weer contact heb met haar!  Ook eindelijk al mijn dozen uitgepakt want de planken hangen.

December

De maand van vriendschap en een nieuwe liefde. Erg leuk hoe het contact met Talitha is, lekker samen eten of stuk wandelen door de bossen of over de heide. Ook heb ik weer contact met een oude vriendin van de basisschool die toevallig achter mij woont. Erg leuk, zo ben je eenzaam in het hoge noorden en heb je ineens allemaal mensen om je heen. Ook ben ik erg druk bezig geweest deze maand (en vorige maanden) met het tijdschrift LeukGelukt, voor het eerst een blad die ik helemaal zelf mag vormgeven zonder huisstijl. Alles naar mijn idee en in overleg met de andere redactieleden natuurlijk. Erg leuk geworden al zeg ik zelf! Ook lekker weekendje samen met Lisa, lang geleden even een meiden weekend. Over de kerstmarkt en lekker samen dagje shoppen. Ook dus een mogelijke nieuwe liefde.. Erg leuk samen en voel me helemaal happy ^^

2017

Voor 2017 ga ik in ieder geval weer beginnen met CWP, maar dan de nieuwe methode. Onder goede begeleiding en gewoon eten, niet alleen maar shakes. Even die kilo’s die er afgelopen jaar bij zijn geslopen. Verder hoop ik nog mooi te kunnen genieten van de fijne vriendschap en de liefde. Een jaar met hopelijk weer leuke uitdagingen en nieuwe avonturen. Ik heb er zin in! Morgen begint in ieder geval al fantastisch met die nieuwe liefde op bezoek en Lisa met haar fantastische gezinnetje. En verder die week komt Renske weer gezellig langs en ga ik met Maaike en Talitha ook nog genoeg leuks doen.

Ik heb er zin in!

happy-new-year-quotes-2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s