Dag 2! I can do this!

Dag 2 er al weer opzitten, wat gaat dit eigenlijk makkelijk. Vandaag 2x moment van trek gehad, maar heb vandaag andere verdeling gedaan dan gisteren. Is nog even uittesten wat het beste werkt..

Ontbijt

Weer een smoothie! Dit keer de zwarte bessen met appel smaak. Deze was echt heel erg lekker! Wauw! Nieuwe favoriet! Iets minder zoet dan die van gisteren en hele lekkere smaak. Gelukkig heb ik er nog een paar van!

Lunch

Net als gisteren crackers met kaas en kipfilet. Met nu wat kwark en blueberries erbij! In mijn nieuwe yoghurt beker van de Hema. Perfect om kwark mee te nemen voor lunch.

Voordeel van de blueberries.. Ze wegen bijna niets! Ik mag 150 gram fruit op een dag, dat zijn HEEL VEEL blueberries! Dus lekker zo om te snoepen!

Snack time

Gisteren heb ik een reep gehad op dit moment, nu heb ik 3 mandarijntjes gehad. Erg lekker, maar vult wel minder. Dus kreeg ik wel erg trek rond avond eten. Misschien toch maar een reep mee..

Avond eten

Lekker wat kabeljauw gegeten met spruitjes en prei! Ik ben gek op vis en vind spruitjes ook erg lekker. Dit maakt het dieet niet zo moeilijk zo.

Snack time 2

Net mijn 2e product gehad van vandaag. De rijst pudding! Had ik hoge verwachtingen bij.. Hij rook ook erg lekker! Wel (net als de pap) wat werk om klaar te maken.

Heet water erop, goed roeren en dan in de magnetron. Weer roeren en weer in de magnetron. Daarna weer eoeren en laten afkoelen.

Tussendoor steeds de lepel afgelikt, smaakte erg lekker! Uiteindelijk na het koelen kon ik het eten. Eerste happen dacht ik echt Oew dit is zo lekker! Maar na een paar happen begon het me toch wat tegen te staan..

Misschien komt het omdat er net wat teveel water op zat (120 is ook lastig lezen op een maatbeker..) of net te kort in de magnetron (omschrijving had over magnetron met meer power..). Dus ga dit zeker nog een keer proberen! Ik laat het jullie nog weten!

En verder?

Verder gaat het wel goed. Merk wel dat ik hoofdpijn heb en het veel koud heb. Ook was ik vanmiddag na het fietsen en de trap oplopen beetje dizzy. Maar gewoon wat rustig aan doen en veel drinken dan komt het wel goed!

2 gedachtes over “Dag 2! I can do this!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s