Dag 5 en 6, phoe niet leuk

Dit weekend nogal moeilijk gehad, voelde me afgelopen dagen gewoon nogal down. Gelukkig ging het met cwp wel goed. Goed aan het plan gehouden en vandaag nog even stukje gewandeld. Bedenk me nu pas dat ik gisteren (en vandaag ook nog niet) geen 2e product heb gehad.. Morgen wegen, ben heel benieuwd!

Dag 5

De nieuwe pap (maple and pecan) geprobeerd, die was heel erg lekker! Als lunch heb ik een wrap gemaakt, ipv gebakken stukjes kipfilet deed ik nu plakjes kipfilet. Tussendoor nog een banaan gehad en in de avond kip gemaakt met broccoli en prei. Als toetje nog wat kwark, en dus mijn 2e product vergeten..

Dag 6

Vanochtend de rijst pap weer een nieuwe kans gegeven, nu iets minder water erbij gedaan en langer in de magnetron. Hij was beter dan vorige keer, maar nog steeds na een paar happen had ik er wel genoeg van eigenlijk. Niet echt voor herhaling vatbaar.

Als lunch heb ik crackers gehad met kaas en avocado en als avond eten wat sla met tonijn en komkommer met beetje geitenkaas. Nu nog even bakje kwark eten en dan morgen weer een nieuwe dag.

Morgenavond ook wegen.. Ben benieuwd wat het resultaat is van mijn eerste week in stap 4. Het was in ieder geval emotioneel en lichamelijk geen makkelijke week.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s