F.A.Q

Veel gestelde vragen:

Wat doe je als je naar een verjaardag gaat?
In het begin vermeed ik verjaardagen, nu ga ik er wel heen maar zorg dat ik voor die tijd een shake of reep heb gehad zodat ik minder trek heb. Ook neem ik altijd wat lekkere thee smaken mee zodat ik mezelf daarmee kan “verwennen”. Alle complimenten die ik krijg op zo’n verjaardag helpen mij de dag dan wel door.

Ga je niet veel te snel met afvallen?
Eigenlijk wel.. Maar ik ben nogal ongeduldig dus ik vind het eigenlijk nog te langzaam gaan!

Heb je dan geen honger?
Ik heb geen honger, wel eens trek. Maar dat had ik eerder ook. Ik heb rond een uur of 12 wel zin in wat en rond een uur of 5 ook. De ene dag gaat makkelijker dan de andere, veel water drinken helpt heel erg!

Hoeveel ben je nu al afgevallen?
Op dit moment (03-11-2015) ben ik 47,3 kg afgevallen en ik wil er dus nog minstens 13kg kwijt.

Sport je er ook bij?
Ik doe 2x in de week aquarobic. Dit is goed vol te houden, ik belast mijn gewrichten er niet mee en ik vind het erg leuk om te doen! Ook heb ik een tijd aan hardlopen gedaan toen ik de 800 deed, dit vind ik wel te zwaar bij de 500.

Hoe houdt je het vol om niet te zondigen?
Regelmatig naar oude foto’s van mezelf kijken helpt erg goed. Ik wil nooit meer zo zwaar zijn! Ik ben sterker dan dat. Ik ben erg streng voor mezelf, ik weet namelijk van mezelf dat het dan niet blijft bij 1x zondigen.

Moet je je hele leven dit dieet doen? Ga je niet jojo’en?
Nee, dit dieet is tijdelijk. Dit is om snel veel kilo’s af te vallen. Zodra ik rond mijn streefgewicht zit ga ik het langzaam weer opbouwen. Dan ga ik in stappen een CWP product vervangen door een maaltijd. Uiteindelijk kan ik weer “normaal” eten. Wel zal ik altijd erg moeten opletten!

Wat is je streefgewicht?
80kg, dan zit ik op een gezond bmi. Maar dit hangt er maar net af van wat mijn lichaam gaat doen.

Wat mag je allemaal hebben?
Simpel, niets! Ik mag niets hebben, niet eens fruit! Dit maakt het dieet voor mij een stuk makkelijker eigenlijk, je weet precies wat je wel en niet mag hebben. Mocht je meer willen weten over wat ik wel en niet mag hebben, kijk dan even op deze links:

  • Cambridge 500 – informatieboekje over Cambridge 500. Dit is de versie die ik volg.
  • Cambridge 800 – informatieboekje over Cambridge 800. Dit is een stap hoger dan het dieet die ik volg. Hier mag je meer bij eten.
  • Tussenweek Cambridge Weightplan – een boekje met leuke recepten en informatie over wat je wel en niet mag eten.

Hoe zit het met (losse) huid?
Dit vind ik een moeilijke vraag om te beantwoorden omdat ik het niet weet, ik heb op dit moment nog genoeg vetjes om te zeggen of ik al losse huid heb of niet. De kans is er echter wel dat ik dat straks heb omdat ik erg veel en erg snel ben afgevallen. Dit kan ik echter pas zeggen op het moment dat ik rond mijn streefgewicht zit. Mocht het zo zijn dan overweeg ik wel een operatie.

Een gedachte over “F.A.Q

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s