Kip met spinazie en cottage cheese

Ik houd van kaas en ik ben erg blij dat we tijdens CWP cottage cheese mogen eten! Dat doe ik het liefste door al mijn gerechten!

Ingrediënten

  • 100 gram kipfilet, plat gedrukt met een mes of met de hand
  • knoflook
  • 1 dunne prei
  • 150 gram verse spinazie
  • 150 gram bloemkool
  • 100 gram spitskool gesneden
  • cottage cheese
  • kruiden (djinten, ketoembar, chilipeper, paprikapoeder, cayennepeper, peper, Italiaanse kruiden)

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden. Wrijf de kipfilet in met knoflook en de rest van de kruiden. Snijd alle groentes en leg deze in een ovenschaal. Leg de kipfilet erop en besprenkel met olijfolie. Maal hierover nog wat extra peper. Schep hier overheen nog wat cottage cheese
Zet de schaal 10 minuten in de oven. Verlaag de temperatuur tot 180 graden, keer de filet en
zet nog eens 10 minuten in de oven (of langer tot de kip gaar is). Dek de kip af met aluminiumfolie als hij te donker wordt .
Eet smakelijk!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s