Ik houd van kaas en ik ben erg blij dat we tijdens CWP cottage cheese mogen eten! Dat doe ik het liefste door al mijn gerechten!
Ingrediënten
- 100 gram kipfilet, plat gedrukt met een mes of met de hand
- knoflook
- 1 dunne prei
- 150 gram verse spinazie
- 150 gram bloemkool
- 100 gram spitskool gesneden
- cottage cheese
- kruiden (djinten, ketoembar, chilipeper, paprikapoeder, cayennepeper, peper, Italiaanse kruiden)
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 graden. Wrijf de kipfilet in met knoflook en de rest van de kruiden. Snijd alle groentes en leg deze in een ovenschaal. Leg de kipfilet erop en besprenkel met olijfolie. Maal hierover nog wat extra peper. Schep hier overheen nog wat cottage cheese
Zet de schaal 10 minuten in de oven. Verlaag de temperatuur tot 180 graden, keer de filet en
zet nog eens 10 minuten in de oven (of langer tot de kip gaar is). Dek de kip af met aluminiumfolie als hij te donker wordt .
Eet smakelijk!