Vaderdag – een vader om trots op te wezen!

1476129_300570780149539_170888522308877576_n

Wat ben ik trots op mijn vader! Hij heeft zijn hart gevolgd en doet nu wat hij het liefste doet. Kunst maken en les geven aan mensen. Sinds een paar jaar is mijn vader weer bezig met schilderen. Hij kan dit echt ongelofelijk goed! Maar vanwege zijn vorige banen kon hij hier helaas geen plek voor vinden in zijn leven. Nu heeft hij dit echter weer opgepakt en heeft hij zichzelf nog meer weten te verbreden met zijn kunst. Hij heeft leren werken met airbrush en dit kan hij zo goed dat hij er vragen naar kreeg hoe hij dit deed. Eerst een paar tutorials/step by step filmpjes gemaakt om te laten zien hoe hij werkt. Maar al snel toch besloten om te gaan kijken of er ook belangstelling was voor een airbrush cursus..

10348306_10204055628822063_4024580887428485657_n

Mijn eerste airbrush schilderij

Ik was bevoorrecht om zijn eerste cursist te zijn zodat hij bij mij kon oefenen hoe je airbrush uitlegt aan iemand en ik kon airbrush leren. Dus na eerst wat oefenen met hoe je het pistool vast houd kon ik daarna aan de slag met het maken van een knikker. Gelukkig heb ik de creatieve kant van mijn vader geërfd en kon het airbrush redelijk snel oppakken.

Nu geeft hij meerdere keren les aan mensen in airbrush en staat hij regelmatig op beurzen en festivals zijn werk te presenteren. Ik ben erg trots op hem en hoop dat hij maar een grote naam mag worden in de kunst wereld. Voor mij is hij dat nu al! Anne Rozenberg, de beste airbrush kunstenaar!

Wil je mijn vader in actie zien? Houd dan Decoroza en/of Facebook Decoroza in de gaten wanneer hij weer ergens bezig is. Zo staat hij bijvoorbeeld 4 juli op de Kunst- en Cultuurmarkt in Leeuwarden. Of kom langs voor een proefcursus en ontdek je eigen creatieve kant.

Bedankt pap dat je er altijd voor me bent en me veel hebt geleerd! Ik ben trots op je in hoe ver je al bent gekomen en dat je nog maar veel groter mag worden. Je bent voor mij een ware inspiratie! En om nog even een sentimentele kant aan dit verhaal te breien hier nog wat mooie plaatjes van ons tweetjes toen we (ja ook jij bent toch iets verandert..) nog iets kleiner waren 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s