Week 2 CWP

2015-02-03 17.00.11Wauw dit had ik niet verwacht! Nog meer eraf dan de vorige week, 4,3kg! In totaal zit ik dus nu al op -8,5kg. Als ik in dit tempo door ga dan ben ik snel klaar! Maar Marieke zegt wel dat het waarschijnlijk de komende weken wat minder snel zal gaan, de eerste twee weken val je vooral veel vocht af.

Nog een leuke/minder leuke bijkomstigheid.. Ik ben weer ongesteld geworden.. Ja niet zo’n leuk onderwerp en weet ook meteen weer waarom ik het niet erg vond waarom ik het niet werd! Maar het is wel een heel goed teken dat ik het weer ben. Aangezien mijn lichaam zichzelf dus niet meer als slechte omgeving vind. Helaas moet ik dat feit nu wel betalen met buikpijn!!

2015-01-25 14.58.33-1Ik merk dat ik veel fitter ben dan voor ik begon, eigenlijk best vreemd omdat ik maar 500 kcal binnen krijg. Maar omdat ik geen slechte dingen binnen krijg zoals al die suikers voel ik me veel beter. Zo ben ik bijvoorbeeld afgelopen zaterdag om half 8 in de ochtend al gaan wandelen door de sneeuw! Het was zo mooi buiten en ik had zoveel energie dat ik om half 8 al de stad door ben gaan wandelen. Daarna voor het eerst een pap gehad, was wel lekker voor de verandering. En natuurlijk lekker warm! Ik had het namelijk toch wel koud van die wandeltocht. En als bonus kwam die middag mijn moeder langs met een bos rozen omdat ze zo trots was! Echt heel erg lief!

Ook merk ik dat mijn kleding al wat losser gaat zitten, ik kan niet wachten tot ik weer knap ben! Nadeel is wel dat ik het de hele tijd koud heb. Heel vreemd aangezien ik normaal altijd heet heb, ik zweet al bij de kleinste inspanning. Nu heb ik het de hele dag ijskoud! Honger heb ik gelukkig helemaal niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s